Az Emlőrák Gyógyításáért Alapítvány

 

Művészetterápiás eszközökkel önismereti csoport indul

Szeptemberben 10 alkalmas, havi rendszerességű művészetterápiás eszközöket alkalmazó önismereti és személyiségfejlesztő csoport indul emlőrákkal diagnosztizált betegek számára. A csoportba az elmúlt 5 év során diagnosztizált felnőtt nőket várjuk.

Az alkotás a gondolatok és érzések szavak nélküli megismerésére és megélésére, az élmények- legyenek örömteli, vagy fájdalmasak- feldolgozására, személyiségbe való integrálásása ad lehetőséget, segít felszínre hozni mindazt, ami odabent van. A csoport célja az önismeret és a személyes énerő szintjének növelése, a személyiség kiteljesedésének, fejlődésének, az érzések és gondolatok megélésének segítése. A foglalkozások lehetőséget nyújtanak a belső feszültség és szorongás oldására. Mindehhez változatos művészetterápiás eszközök állnak rendelkezésre: akvarell festék, porpasztell, olajpasztell, ceruza, agyag,  és egyéb alkotói eszközök.

A csoporton való részvételhez nem kell rajztudás, kézügyesség vagy művészeti alkotásokban való jártasság, az alkotások nem kerülnek esztétikai megítélésre. Részvételhez csupán önismereti igényre, nyitottságra és egy kis kíváncsiságra  van szükség.

Kezdés tervezett időpontja: 2021. szeptember 23. csütörtök. Egy- egy foglalkozás időtartama hozzávetőlegesen 3,5- 4 óra, a tervezett csoportlétszám 6-8 fő.

Jelentkezni az alábbi linken keresztüli űrlap kitöltésével lehet: https://forms.gle/132fQZEWTWSUwtQF7

Jelentkezési határidő: augusztus 31.

A foglalkozásokat Czakó Krisztina pszichológus tartja.

Érdeklődni e-mailben, vagy telefonon lehet az alábbi elérhetőségek egyikén:

e-mail cím: [email protected]

telefonszám: +36 30/ 510- 1845 (H-P 9:00- 15:00).

 

A csoportfoglalkozások ingyenesek, Az Emlőrák Gyógyításáért Alapítvány támogatásával valósulnak meg.