Beszámoló Az Emlőrák Gyógyításáért Alapítvány és az AVON 2022-es Mell mulázs pályázatáról

A tavalyi mell mulázs pályázatunk nagy sikernek bizonyult, a beküldött pályázatok magas száma is mutatja, hogy milyen sokan foglalkoznak az emlőráktémájával. A pályázat eredményeként országszerte összesen 20 egészségneveléssel foglalkozó szervezet, oktatási intézmény, alapítvány képviselőjének adhatták át cégünk képviselői a szemléltető eszközöket. Az egészségnevelők elmondták, hogy mekkora segítséget jelent egy ilyen eszköz a figyelemfelhívó, oktató munkájukban, hiszen használatával sokkal interaktívabbá, érthetőbbé tehető az edukáció.

Látva az óriási érdeklődést, a pályázatot Az Emlőrák Gyógyításáért Alapítvánnyal közösen idén is elindítjuk annak érdekében, hogy minél több szakember figyelemfelhívó munkáját segíthessük. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a mellrákkal kapcsolatos életbevágóan fontos információk.

Kérjük, hogy ha ismersz olyan védőnőt, alapítványt, iskolát, akik számára hasznos lehet egy ilyen eszköz, akkor ajánld figyelmükbe a pályázatunkat. A részletes leírás elérhető az AVON a nőkért oldalunkon, vagy a képen látható QR kód beolvasásával.

Köszönjük az AVON Tanácsadói és Vásárlói közösségének, hogy támogatják a mellrák ellenes tevékenységünket! Nekik köszönhetően világszerte már 30 éve küzdünk azért, hogy ebben a főként nőket érintő, nem megelőzhető, de időben észlelve jól gyógyítható betegségben egyetlen ember se veszítse életét !