Az Emlőrák Gyógyításáért Alapítvány

Alapítványi szolgáltatásaink

Rendezvények:

Az Alapítvány évente legalább egyszer a www.emlorakalapitvany.hu címen elérhető honlapján közzéteszi az általa szervezendő rendezvényen való részvétellel kapcsolatos tudnivalókat, amelyeknek tartalmaznia kell a rendezvény tervezett időpontját, helyszínét, tematikáját.

A rendezvény nyilvános és ingyenes, azon bárki részt vehet.

Támogatások:

Az Alapítvány , lehetőséget nyújt céljainak és tevékenységeinek megfelelő vagy azzal szorosan összefüggő szakmai vagy civil képzések, továbbképzések, beteg-edukációs programok, rehabilitációs programok támogatására. Az erre szolgáló adatlap alapítványunk honlapján szintén elérhető Támogatási kérelem” címszó alatt.

A beérkező kérelmeket az alapítvány kuratóriuma kuratóriumi ülés keretében bírálja el, a döntés eredményéről a kérelmet benyújtót minden esetben írásban értesíti.

Tájékoztatás, informálás, egyéb tanácsadói tevékenység:

Folyamatosa frissülő, naprakész honlapunkon a témával kapcsolatos információk és anyagok állandóan elérhetőek. Egyéni kérdésekre, megkeresésekre minden alkalommal válaszolunk az info@emlorakalapitvany.hu e-mail címen, vagy a honlapon közzétett telefonszámokon.

Hogyan lehet igénybe venni szolgáltatásainkat?

Telefonon:

Hétköznap, munkaidőben az alapítvány honlapján is közzétett telefonszámokon:

06 1 467 3700 /1386-os mellék. 06 70 318 3618

E-mailben: az info@emlorakalapitvany.hu címen.

Személyesen:

Hétköznap 7:00-15:00 óra között az Alapítvány címén: 1145 Budapest, Uzsoki utca 29.

Az Alapítvány képviselője elérhető (előzetes telefonos vagy e-mail időpont egyeztetés szükséges)

Ide kattintva letölthető a “Támogatási kérelem” nyomtatvány!